3.2.2022 Christoffer Sundberg

Pääsy suljettuun markkinaan – Hello World!

Kiinteistöt sijoituskohteena
Uusi avoin kiinteistörahasto Suomeen – HCP Bricks

Tämä on meille hyvin mielenkiintoinen vuosi! Väsymättömän tutkimisen ja kehittämisen tuloksena, olemme vihdoin valmiita avaamaan uuden rahastomme. Rahasto on nimeltään HCP Bricks ja se on HCP:n ja Cobbleyardin yhteistyön tulos. Cobbleyardin vankkumaton kokemus kiinteistöjohtamisessa ja HCP:n palkittu rahastoperhe ovat täydellinen yhdistelmä.TUTUSTU HCP BRICKS ESITTEISIIMME

Vaihtoehtorahaston avulla keräämme yhteen pienempiä sijoituksia ja näin saamme yhdessä pääsyn markkinaan joka muuten ei olisi saavutettavissa. HCP Bricks tulee sijoittamaan suuriin kiinteistöihin keskustoissa. Tällaiset kohteet ovat teknisesti monimutkaisia ja vaativat erityistä vuokralaisten tuntemista. Onneksi meillä on nyt menestyksekäs kokenut kiinteistöjohtamisen osaaminen ja palkittu rahastoperhe osoituksena menestyksekkäästä salkunhoidosta. Olemme innoissamme avatessamme tämän markkinan teille! Tervetuloa HCP Bricks rahastoon!

 

Kiinteistöt sijoituskohteena
Uusi avoin kiinteistörahasto Suomeen – HCP Bricks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *