9.2.2022 Christoffer Sundberg

Uusi avoin kiinteistörahasto Suomeen – HCP Bricks

Pääsy suljettuun markkinaan - Hello World!
Kutsu HCP Bricks tilaisuuteen 21.4.2022

Helsinki Capital Partners (HCP) laajentaa rahastotarjontaansa perustamalla uuden kiinteistörahaston yhdessä Cobbleyard Real Estate Oy:n kanssa. Erikoissijoitusrahasto HCP Bricks on multistrateginen kiinteistösijoitusrahasto, joka sijoittaa pohjoismaiden kasvaviin ydinalueisiin. Aktiivisella kiinteistökehitystyöllä luodaan arvoa kestävästi ja vastuullisesti.

Edellisestä HCP:n rahastolanseerauksesta on mennyt lähes kahdeksan vuotta.

”HCP Bricks on pitkän kehitystyön tulos yhdessä Cobbleyard Real Estaten kanssa. Emme harrasta rahastojen massatuotantoa, vaan jokainen on pitkällisen harkinnan tulos, joilla pyrimme edesauttamaan asiakkaidemme vaurastumista”, HCP:n toimitusjohtaja Tommi Kemppainen toteaa.

Cobbleyard Real Estate on vuonna 2016 perustettu kiinteistöalan neuvonantaja, joka hallinnoi kiinteistöjen koko elinkaarta monipuolisen ja osaavan tiiminsä ansiosta. Cobbleyard tuottaa kiinteistöpalveluita rahastolle.

Helsinki Capital Partners on vuonna 2007 perustettu varainhoitoyhtiö, jota pidetään modernina varainhoitoyhtiönä avoimen toimintatapansa, virtuaalityökalujensa, Kaapelitehtaalla sijaitsevan pääpaikkansa sekä yhteiskunnan hyvinvointia lisäämään pyrkivien hankkeidensa ansiosta.

HCP Bricksin salkunhoitotiimi koostuu kokeneista kiinteistöammattilaisista; Mattias Lindfors, Christoffer Sundberg ja Timo Vertala.

Uusi rahasto täydentää HCP:n nykyiset palkitut ja menestyksekkäät rahastot HCP Focus, HCP Quant ja HCP Black. Erikoissijoitusrahasto HCP Bricks:iä voi merkata tästä päivästä alkaen. Sijoitukset ensimmäiseen merkintäpäivään ilman merkintäpalkkiota.

HCP Bricks salkunhoitajat Mattias Lindfors, Timo Vertala ja Christoffer Sundberg

Varaa virtuaalitapaaminen Tee rahastomerkintä

Pääsy suljettuun markkinaan - Hello World!
Kutsu HCP Bricks tilaisuuteen 21.4.2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *