Artistit

#HCPSPIRIT, LUCA DELGADO

Turvaa varasi ja säästä aikasi luovuudelle

Olemme luotettava varainhoitokumppani luovan alan tekijöille alasta riippumatta. Haluamme kannustaa artisteja, taiteilijoita, muusikoita, tanssijoita ja kulttuurialan yrittäjiä rahastointiin läpi uran. Vuosittainen tasainen säästäminen ja pitkä aikaväli muodostavat voittavan yhdistelmän.

 Teemme läheistä yhteistyötä luovan alan toimijoiden kanssa ja tuemme nousevia staroja taiteen, musiikin, tanssin, urheilun alueilla. #HCPSPIRIT tarkoittaa yhteistyötämme kulttuuri- ja urheilualojen toimijoiden kanssa. Yhteisömme ansiosta ymmärrämme läheisesti artistien tarpeita ja elämää.

Rahastomme

HCP FOCUS

Uniikki ja keskitetty rahasto, joka on menestynyt valikoimalla oikeat megatrendit ja sijoittamalla voimakkaasti kasvaviin kestävän kilpailuedun osakkeisiin.

Maailman tasaisinta huipputuottoa tekevä osakerahasto.

HCP BLACK

Suojaa riskejä vastaan ilman, että odotettavissa oleva tuottotaso laskee, aidolla ja aktiivisella hajautuksella suhdanneriippumattomiin sijoituskohteisiin.

Hyvät yöunet myös maailmantalouden keikahduksissa.

HCP QUANT

Pieniin ja keskisuuriin yhtiöihin sijoittavassa kvantitatiivisessa arvosijoitusrahastossa sijoituskohteet seulotaan kymmenien tuhansien yhtiöiden joukosta ainutkertaisella algoritmilla.

Pienten arvoyhtiöiden nousuun mukaan kvantitatiivisella osakepoiminnalla.

Asiakkaanamme saat käyttöösi omakohtaisen varainhoidon asiantuntijan ja ensiluokkaiset rahastoratkaisumme. Meitä ohjaa tahto toimia asiakkaan parhaaksi eduksi ja rakentaa eettisempää sijoitusalaa.

Henkilökohtainen kumppani

Olemme kompakti ja joustava toimija, jolle kumppanuus asiakkaan kanssa on tärkeää. Pidämme sinuun säännöllisesti yhteyttä, jotta olet ajantasalla sijoitustesi kehittymisestä ja markkinatilanteesta. Voit olla aina yhteydessä omaan varainhoitajaasi puhelimitse tai sähköpostitise, varata virtuaalitapaamisen tai tulla Kaapelitehtaan toimistollemme käymään.

Huipputason sijoitusosaaminen

Hallinnoimme kolmea erilaista rahastoa, joiden avulla voimme räätälöidä sinulle sijoituskokonaisuuden riippuen henkilökohtaisista tavoitteistasi, riskinottokyvystäsi ja elämäntilanteestasi. Tiimissämme on vuosien kokemus erilaisista sijoitusstrategioista ja omaisuusluokista. Rahastomme ovat aktiivisesti hoidettuja ja ne tavoittelevat ylituottoa.

Läpinäkyvä toimintamalli

Kaikki toimintamme tähtää asiakkaiden edun maksimointiin niin, että se on kaikin mittarein tarkasteltuna vastuullista. Noudatamme poikkeuksellista läpinäkyvyyttä niin kulujen kuin sijoitusstrategioidenkin osilta. Mallimme on hyvin yksinkertainen, ja siitä on eliminoitu kaikki mahdollisuudet tehdä toimintaa asiakkaan edun vastaisesti.

_MGL8111

Kumppanisi Elias Koski

”Olen tutustunut yrittäjyyteen perheyrityksemme I-magnet Oy:n kautta. Jatkoin isäni ja isoisäni jalanjälkiä TKK:n konetekniikan osastolle, jossa opiskellessani kiinostuin finanssialasta. TKK sai jäädä, ja muutin Sydneyyn, Australiaan opiskelemaan rahoitusta ja kansantaloutta – sivussa harjoitin osakekaupankäyntiä.

Finanssialan ymmärrykseni kasvaessa huomasin kuinka ’too big to fail’ -ideologian tulee väistyä vakavaraisemman finanssitoimen tieltä. Vuosien 2008–2009 finanssikriisi tarjosi hedelmällisen opiskeluympäristön, ja Suomeen palattuani aloitin omaisuudenhoitoalan yrityksen. Samanhenkisen sijoitusfilosofiamme kautta löysin tieni HCP:n osakkaaksi vuonna 2011.”

Soita

+358 400 717 886

Lähetä viesti

elias.koski@hcp.fi