Luovuudella on merkitystä

Olemme tottuneet maailmaan, jossa monikansalliset suuryhtiöt pyörittävät maailmanluokan kulttuuritoimintaa. Näemme kuitenkin jatkuvasti esimerkkejä siitä, kuinka yksittäiset toimijat ja heidän yhteisönsä voivat nousta vaikutukseltaan sellaiselle tunnettuuden tasolle, joka ennen on ollut mahdollista saavuttaa vain valtavilla kaupallisilla koneistoilla. Yksittäiset artistit ovat nousseet maailman suurimpien brändien joukkoon myös talouden mittareilla mitattuna.

Uusi internetin yhteenlinkittämä maailmamme antaa mahdollisuuden vaikuttaa suuremmin kuin koskaan ennen, ja globalisoituvassa maailmassa artistien viesti puhuttelee ihmisiä yli kulttuurirajojen. Se mitä vaaditaan, on tinkimätön ja merkityksellinen sisältö sekä luova yhteistyö. HCP tekee yhteistyötä useiden artistien kanssa antaen artistille enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa. Me taas saamme yhtiönä mahdollisuuden olla mukana muokkaamassa toimintaamme rakentavaan ja positiiviseen suuntaan. Näillä ehdoilla meitä kiinnostaa yhteistyö aina.

Harvoin artisti on intohimoisesti sijoittamiseen suhtautuva henkilö, ja yhtä harvoin sijoittamiseen intohimoisesti suhtautuva henkilö tekee työtään kulttuurin parissa. Yhdessä saamme aikaan paljon!

Tule tutustumaan uuden ajan varainhoitoyhtiöön.

Kumppanisi Elias Koski

puh. 09 68988481, elias.koski(at)hcp.fi