Artistit

#HCPSPIRIT, LUCA DELGADO

Turvaa varasi ja säästä aikasi luovuudelle

Olemme luotettava varainhoitokumppani luovan alan tekijöille alasta riippumatta. Haluamme kannustaa artisteja, taiteilijoita, muusikoita, tanssijoita ja kulttuurialan yrittäjiä rahastointiin läpi uran. Vuosittainen tasainen säästäminen ja pitkä aikaväli muodostavat voittavan yhdistelmän.

 Teemme läheistä yhteistyötä luovan alan toimijoiden kanssa ja tuemme nousevia staroja taiteen, musiikin, tanssin, urheilun alueilla. #HCPSPIRIT tarkoittaa yhteistyötämme kulttuuri- ja urheilualojen toimijoiden kanssa. Yhteisömme ansiosta ymmärrämme läheisesti artistien tarpeita ja elämää.

Rahastomme

HCP BRICKS

Kiinteistörahasto, joka tarjoaa pääsyn muutoin saavuttamattomalle markkinalle.

Lisäarvoa kiinteistöjen aktiivisella kehittämisellä.

HCP FOCUS

Uniikki ja keskitetty rahasto, joka on menestynyt valikoimalla oikeat megatrendit ja sijoittamalla voimakkaasti kasvaviin kestävän kilpailuedun osakkeisiin.

Maailmaa muokkaavia yhtiöitä.

HCP BLACK

Suojaa riskejä vastaan ilman, että odotettavissa oleva tuottotaso laskee, aidolla ja aktiivisella hajautuksella suhdanneriippumattomiin sijoituskohteisiin.

Hyvät yöunet myös maailmantalouden keikahduksissa.

HCP QUANT

Pieniin ja keskisuuriin yhtiöihin sijoittavassa kvantitatiivisessa arvosijoitusrahastossa sijoituskohteet seulotaan kymmenien tuhansien yhtiöiden joukosta ainutkertaisella algoritmilla.

Pienten arvoyhtiöiden nousuun mukaan kvantitatiivisella osakepoiminnalla.

Asiakkaanamme saat käyttöösi omakohtaisen varainhoidon asiantuntijan ja ensiluokkaiset rahastoratkaisumme. Meitä ohjaa tahto toimia asiakkaan parhaaksi eduksi ja rakentaa eettisempää sijoitusalaa.

Henkilökohtainen kumppani

Olemme kompakti ja joustava toimija, jolle kumppanuus asiakkaan kanssa on tärkeää. Pidämme sinuun säännöllisesti yhteyttä, jotta olet ajantasalla sijoitustesi kehittymisestä ja markkinatilanteesta. Voit olla aina yhteydessä omaan varainhoitajaasi puhelimitse tai sähköpostitise, varata virtuaalitapaamisen tai tulla Kaapelitehtaan toimistollemme käymään.

Huipputason sijoitusosaaminen

Hallinnoimme neljää erilaista rahastoa, joiden avulla voimme räätälöidä sinulle sijoituskokonaisuuden riippuen henkilökohtaisista tavoitteistasi, riskinottokyvystäsi ja elämäntilanteestasi. Tiimissämme on vuosien kokemus erilaisista sijoitusstrategioista ja omaisuusluokista. Rahastomme ovat aktiivisesti hoidettuja ja ne tavoittelevat ylituottoa.

Läpinäkyvä toimintamalli

Kaikki toimintamme tähtää asiakkaiden edun maksimointiin niin, että se on kaikin mittarein tarkasteltuna vastuullista. Noudatamme poikkeuksellista läpinäkyvyyttä niin kulujen kuin sijoitusstrategioidenkin osilta. Mallimme on hyvin yksinkertainen, ja siitä on eliminoitu kaikki mahdollisuudet tehdä toimintaa asiakkaan edun vastaisesti.

toivo-toikka-scaled

Kumppanisi Toivo Toikka

”Innostukseni sijoittamiseen alkoi, kun kirjoitin ’How to program finance?’ YouTubeen. Tämä avasi oven kaupankäynnin ja sijoittamisen maailmaan algoritmien avulla. Kyseinen matka on ollut hyvin kiehtova ja jännittävä.

Uskon rahoituspalvelualan muuttuvan nopeaa tahtia. Dataa on enemmän kuin koskaan aiemmin ja teknologian harppaukset muokkaavat alaamme. Koen olennaiseksi, että riskimallejamme ohjataan ja testataan alan parhaimpien standardien mukaisesti, sekä että jatkamme sitoutumista palvelujemme kehittämiseen asiakkaidemme muuttuvien tarpeiden mukaisesti.”

Soita

+358 50 5603004

Lähetä viesti

toivo.toikka@hcp.fi