Meillä HCP:ssa kaikki toiminta perustuu täydelliseen avoimuuteen. Olemme suomalainen Finanssivalvonnan alaisena toimiva varainhoitoyhtiö. Uskallamme väittää, että olemme varainhoitoyhtiö, josta asiakkaana uskallat olla ylpeä.

Ahneus ja siihen liittyvä agentti-päämiesongelma aiheuttaa yli 90 % finanssisektorin ongelmista. Meidän toiminnassamme tätä epätasapainoa ei synny. Voit aina olla täysin varma siitä, ettei HCP:lla ole mitään agendaa tai kannustinta, joka olisi ristiriidassa Sinun etujesi kanssa. HCP:llä varainhoitajasi on Sinun uskottu miehesi, ja yhtiömme ansaintamalli on laadittu täysin Sinun etujesi mukaiseksi.

Varainhoitopalvelun ei pitäisi olla sellaista, jossa asiakkaan kantaessa riskin yhtiö kerää piilokulujen muodossa tuoton. Olemme ensimmäisenä varainhoitoyhtiönä Suomessa sitoutuneet perustamisvuodestamme 2007 lähtien täydelliseen avoimuuteen kaikissa asiakassopimuksissamme. Olemme myös sitoutuneet maksamaan kaikki saamamme palkkionpalautukset suoraan ja lyhentämättöminä asiakkaillemme.

On Sinun oikeutesi kysyä varainhoitajaltasi: ”Paljonko olen maksanut teille suoraan ja epäsuoraan palvelustanne?” Tämän asian kysyminen ei ole epähienoa, mutta vastaamatta jättäminen on. Vaadi Sinäkin läpinäkyvyyttä ja avoimuutta varainhoidossasi.