Instituutiot

#HCPSPIRIT, LUCA DELGADO

Laadukasta ja luotettavaa varainhoitoa yli sukupolvien

Olemme osaava ja luotettava kumppani vankalla kokemuksella instituutioiden varainhoidosta. Asiakkaanamme saatte käyttöönne omakohtaisen varainhoidon asiantuntijan ja ensiluokkaiset rahastoratkaisumme.

Toimivat instituutiot, kuten säätiöt, yhdistykset ja suuret finanssitoimijat, ovat hyvän yhteiskunnan elinehto. Hankkeet tarvitsevat onnistuakseen ideoita, ihmisiä ja pääomaa. Parhaat ideat ja asiansa osaavat ihmiset löytyvätkin usein omasta takaa, mutta esimerkiksi säätiöissä ja yhdistyksissä pääoman tehokkaaseen hallinnointiin ei aina riitä osaamista tai aikaa. Jos organisaatio hallinnoi julkisia tai puolijulkisia pääomia, vaaditaan sen varainhoidolta ammattimaisuutta. Vain kaikkein suurimmilla toimijoilla on resursseja rakentaa oma ammattimainen sijoitusorganisaatio, ja heidänkin tapauksessa on usein järkevintä ulkoistaa ainakin osa käytännön salkunhoidosta.

Rahastomme

HCP BRICKS

Kiinteistörahasto, joka tarjoaa pääsyn muutoin saavuttamattomalle markkinalle.

Lisäarvoa kiinteistöjen aktiivisella kehittämisellä.

HCP FOCUS

Uniikki ja keskitetty rahasto, joka on menestynyt valikoimalla oikeat megatrendit ja sijoittamalla voimakkaasti kasvaviin kestävän kilpailuedun osakkeisiin.

Maailmaa muokkaavia yhtiöitä.

HCP BLACK

Suojaa riskejä vastaan ilman, että odotettavissa oleva tuottotaso laskee, aidolla ja aktiivisella hajautuksella suhdanneriippumattomiin sijoituskohteisiin.

Hyvät yöunet myös maailmantalouden keikahduksissa.

HCP QUANT

Pieniin ja keskisuuriin yhtiöihin sijoittavassa kvantitatiivisessa arvosijoitusrahastossa sijoituskohteet seulotaan kymmenien tuhansien yhtiöiden joukosta ainutkertaisella algoritmilla.

Pienten arvoyhtiöiden nousuun mukaan kvantitatiivisella osakepoiminnalla.

Tunnemme erilaisten instituutioiden tarpeet ja keskitymme rakentamaan yksilöllisiä ratkaisuja ja pitkäaikaisia kumppanuuksia. Meillä on myös vahva kansainvälinen verkosto, ja pystymme hajauttamaan riskiä eri omaisuuslajien ja maantieteellisten alueiden asiantuntijuuden ansiosta.

Tavoittelemme kaikessa toiminnassamme asiakkaidemme parasta etua, samalla pyrkien rakentamaan eettisempää sijoitusalaa. Arvomme ovat avoimuus, kumppanuus ja tehokkuus, ja ne konkretisoituvat asiakkaillemme laadukkaana varojen hoitona ja ennenkaikkea mielenrauhana. Me autamme teitä turvaamaan ja kartuttamaan toimintaanne tarvittavat pääomat ja vapautamme samalla resurssejanne, jotta saatte rauhassa keskittyä organisaationne varsinaisten tarkoitusperien toteuttamiseen.

Suunnittelemme yhdessä kanssanne kuinka pitää huolta varallisuudestanne tavoitteidenne mukaisesti.

Domicile Finland

Me uskomme, että Suomella on paljon tarjottavaa niille, jotka etsivät kestäviä, molemminpuoliselle luottamukselle perustuvia liikesuhteita vakaassa ympäristössä ja huipputeknologian tehostamana.

Millainen sijoituskohde Suomi on tilastollisesti?

Asiakkaanamme saat käyttöösi omakohtaisen varainhoidon asiantuntijan ja ensiluokkaiset rahastoratkaisumme. Meitä ohjaa tahto toimia asiakkaan parhaaksi eduksi ja rakentaa eettisempää sijoitusalaa.

Henkilökohtainen kumppani

Olemme kompakti ja joustava toimija, jolle kumppanuus asiakkaan kanssa on tärkeää. Pidämme sinuun säännöllisesti yhteyttä, jotta olet ajantasalla sijoitustesi kehittymisestä ja markkinatilanteesta. Voit olla aina yhteydessä omaan varainhoitajaasi puhelimitse tai sähköpostitise, varata virtuaalitapaamisen tai tulla Kaapelitehtaan toimistollemme käymään.

Huipputason sijoitusosaaminen

Hallinnoimme neljää erilaista rahastoa, joiden avulla voimme räätälöidä sinulle sijoituskokonaisuuden riippuen henkilökohtaisista tavoitteistasi, riskinottokyvystäsi ja elämäntilanteestasi. Tiimissämme on vuosien kokemus erilaisista sijoitusstrategioista ja omaisuusluokista. Rahastomme ovat aktiivisesti hoidettuja ja ne tavoittelevat ylituottoa.

Läpinäkyvä toimintamalli

Kaikki toimintamme tähtää asiakkaiden edun maksimointiin niin, että se on kaikin mittarein tarkasteltuna vastuullista. Noudatamme poikkeuksellista läpinäkyvyyttä niin kulujen kuin sijoitusstrategioidenkin osilta. Mallimme on hyvin yksinkertainen, ja siitä on eliminoitu kaikki mahdollisuudet tehdä toimintaa asiakkaan edun vastaisesti.

tommi-kemppainen-scaled

Kumppanisi Tommi Kemppainen

”Aloitin sijoittamisen 17-vuotiaana. Silloin kilpailuedun sai hankkimalla pörssikurssien historiat mikrofilmeille tallennetuista vanhoista sanomalehdistä – tänään kilpailu käydään aivan muilla rintamilla.

Olen tehnyt työtä sijoitusammattilaisena täysipäiväisesti vuodesta 1996. Yhtiömme toimitusjohtajana olen toiminut perustamisvuodesta 2007 lähtien.

Parhaimmillaan alamme luo vaurautta ja kohdentaa yhteiskunnan niukat resurssit tehokkaasti. Yhtiömme kirjallinen sitoutuminen täydelliseen avoimuuteen varainhoidossa keskittää yhtiömme voimavarat juuri näihin tehtäviin.”

Soita

040 73 111 73

Lähetä viesti

tommi.kemppainen@hcp.fi