Artister

#HCPSPIRIT, LUCA DELGADO

Kreativitet har betydelse

I en allt mer globaliserad värld tilltalar artisternas budskap hela världen över kulturgränserna. Världsomfattande kan man för enstaka artisters del ur ett ekonomiskt perspektiv sett klättrat upp bland de största varumärken i världen.

Vi har blivit vana med en värld där en världsomfattande verksamhet enkelt förknippas med multinationella storbolag. Samtidigt ser vi att enskilda aktörer och dessas gemenskaper kan genom sin verksamhet stiga upp till en nivå som tidigare bara varit möjliga genom enorma affärsmaskinerier.

Vår nya värld som är sammankopplad via internet ger oss en möjlighet att verka större än någonsin förut. Vad som krävs är ett kompromisslöst och betydande innehåll samt ett kreativt samarbete. HCP samarbetar med flera artister och ger dem mera möjligheter att påverka samtidigt som vi som bolag får en möjlighet att vara med och styra verksamheten mot en konstruktiv och positiv riktning. Med dessa villkor är vi alltid intresserade av ett samarbete.

Artister är sällan personer som brinner för placeringsverksamhet och precis lika sällan jobbar en person som brinner för placeringar aktivt inom kultur. Tillsammans kan vi få mycket till stånd!

Välkommen att bekanta dig med framtidens förmögenhetsförvaltningsbolag.

Din partner, Toivo Toikka

Tel. +358 50 5603004, toivo.toikka(at)hcp.fi