HCP Sports

PÅ IDROTTARENS VILLKOR, FÖR IDROTTARENS BÄSTA

En lyckad prestation inom toppidrott förutsätter att den aktiva givits möjlighet att uppnå sin fulla potential, under optimala förhållanden med stöd av de bästa tänkbara samarbetspartners.

Vi förstår oss på proffsidrott och som samarbetspartner erbjuder vi idrottaren lösningar för hans eller hennes ekonomi utgående från idrottarens individuella behov. Proffsidrottaren skall få koncentrera sig på sin prestation utan störande element. Vi är i kontakt med Dig endast då det passar Dig. Du kan vara i kontakt med oss när som helst.

Idrottarens och HCP Sports samarbete börjar med en grundlig kartläggning av idrottarens situation, inklusive beskattningen i det dåvarande hemlandet. På detta sätt garanterar vi att våra tjänster lämpar sig för just Dig, vare sig Du är en stjärna inom ishockey, alpinskidåkning eller vilken annan gren som helst.

HCP Sports erbjuder de bästa lösningarna för långsiktigt placerande och även för tryggandet av Din ekonomi efter idrottskarriären. Vår målsättning är en god avkastning på en vettig risknivå.

timo-vertala-scaled

Din partner Timo Vertala

Intresset för finansbranschen väcktes till liv under min aktiva karriär som professionell  ishockeyspelare. I och med det, var valet av ny karriär enkelt, efter att den aktiva tiden inom hockeyn tog slut. Universitetsexamen, praktiskt arbete i HCP:s team samt vidare studier i MBA programmet tillsammans med min tidigare karriär inom ishockey, har gett mig en bra grund för att utveckla och erbjuda finansiella tjänster för professionella idrottare.

Det är förnuftigt att redan under sin aktiva karriär få ordning på sina placeringar, tillsammans med en pålitlig partner. Det har man stor glädje av senare i livet.

Sports Asset Management Manager Timo Vertala

+358 40 583 32 29

timo.vertala@hcp.fi

Teemu 800x600

Din partner Teemu Pakarinen

Jag började arbeta på HCP som trainee våren 2023, varefter jag erbjöds möjligheten att fortsätta arbeta som analytiker. Jag tackade ja till erbjudandet och i juni blev jag en del av HCP Sports team. Vid sidan av mitt arbete på HCP studerar jag ekonomi vid Aalto-universitetet och är också en aktiv investerare.

Under de senaste åren har jag följt sport främst från skärmen, men jag har också spelat några år för KooKoos juniorlag i min ungdom. Idrott ligger mig fortfarande varmt om hjärtat och jag cyklar och går ofta till gymmet.

För mig är det viktigaste att sätta idrottarens intressen i första rummet när det gäller ekonomisk förvaltning. Mitt mål är att hitta ett sätt att spara som passar varje idrottare, oavsett om det är en indexfond, våra tjänster eller till och med en spargris.

HCP Sports Partner Teemu Pakarinen

+358 44 215 1518

teemu.pakarinen@hcp.fi

 HCP Sportsia I Instagram: @hcpurheilu