Idrottare

HCP Sports – på idrottarens villkor, för idrottarens bästa

En lyckad prestation inom toppidrott förutsätter att den aktiva givits möjlighet att uppnå sin fulla potential, under optimala förhållanden med stöd av de bästa tänkbara samarbetspartners.

Vi förstår oss på proffsidrott och som samarbetspartner erbjuder vi idrottaren lösningar för hans eller hennes ekonomi utgående från idrottarens individuella behov. Proffsidrottaren skall få koncentrera sig på sin prestation utan störande element. Vi är i kontakt med Dig endast då det passar Dig. Du kan vara i kontakt med oss närsomhelst det är lämpligast för Dig.

Idrottarens och HCP Sports samarbete börjar med en grundlig kartläggning av idrottarens situation, inklusive beskattningen i det dåvarande hemlandet. På detta sätt garanterar vi att våra tjänster lämpar sig för just Dig, vare sig Du är en stjärna inom ishockey, alpinskidåkning eller vilken annan gren som helst.

HCP Sports erbjuder de bästa lösningarna för långsiktigt placerande och även för tryggandet av Din ekonomi efter idrottskarriären. Vår målsättning är en god avkastning på en vettig risknivå.

Kontakta Oss!

Din partner, Panu Satama

tel. +358 40 755 6259, panu.satama(at)hcp.fi