HCP Sports

PÅ IDROTTARENS VILLKOR, FÖR IDROTTARENS BÄSTA

En lyckad prestation inom toppidrott förutsätter att den aktiva givits möjlighet att uppnå sin fulla potential, under optimala förhållanden med stöd av de bästa tänkbara samarbetspartners.

Vi förstår oss på proffsidrott och som samarbetspartner erbjuder vi idrottaren lösningar för hans eller hennes ekonomi utgående från idrottarens individuella behov. Proffsidrottaren skall få koncentrera sig på sin prestation utan störande element. Vi är i kontakt med Dig endast då det passar Dig. Du kan vara i kontakt med oss när som helst.

Idrottarens och HCP Sports samarbete börjar med en grundlig kartläggning av idrottarens situation, inklusive beskattningen i det dåvarande hemlandet. På detta sätt garanterar vi att våra tjänster lämpar sig för just Dig, vare sig Du är en stjärna inom ishockey, alpinskidåkning eller vilken annan gren som helst.

HCP Sports erbjuder de bästa lösningarna för långsiktigt placerande och även för tryggandet av Din ekonomi efter idrottskarriären. Vår målsättning är en god avkastning på en vettig risknivå.

timo-vertala-scaled

Din partner Timo Vertala

Intresset för finansbranschen väcktes till liv under min aktiva karriär som professionell  ishockeyspelare. I och med det, var valet av ny karriär enkelt, efter att den aktiva tiden inom hockeyn tog slut. Universitetsexamen, praktiskt arbete i HCP:s team samt vidare studier i MBA programmet tillsammans med min tidigare karriär inom ishockey, har gett mig en bra grund för att utveckla och erbjuda finansiella tjänster för professionella idrottare.

Det är förnuftigt att redan under sin aktiva karriär få ordning på sina placeringar, tillsammans med en pålitlig partner. Det har man stor glädje av senare i livet.

Sports Asset Management Manager Timo Vertala

+358 40 583 32 29

timo.vertala@hcp.fi

panu-satama-scaled

Din partner Panu Satama

Jag har vuxit upp med idrott, och jag spelade ishockey professionellt fram till dryga tjugoårsåldern. Jag blev fascinerad av placeringar i början av mina studier och efter min proffskarriär inom idrott så började jag sätta mig djupare in i kapitalförvaltningsbranschen. Jag anser att idrottarfonden ger speciellt intressanta möjligheter. Jag uppmanar proffsidrottare att börja fondera en del av sina inkomster så tidigt som bara möjligt; på så sätt kan man maximera nyttan av ränta-på-ränta -effekten.

Jag tycker att HCP:s värderingar kring transparens och ansvar är finansbranschens hörnstenar. Jag hoppas kunna bygga klientrelationer där all kommunikation är transparent och i klarspråk. Det viktigaste för mig är att idrottarens intressen ges första prioritet.

HCP Sports Partner Panu Satama

+358 40 755 62 59

panu.satama@hcp.fi

 HCP Sportsia I Instagram: @hcpurheilu