Timo Vertala

HCP Group hallituksen puheenjohtaja
HCP Sports Founder and Manager

timo-vertala-scaled

Timo Vertala BBA

Timo Vertala on HCP:n hallituksen puheenjohtaja, HCP:n osakas ja HCP Sports perustaja. Koulutukseltaan Vertala on yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen tradenomi ja suorittanut Master’s Degree Programme in Entrepreneurship and Business Competence opinnot. Vertala omaa käytännön kokemuksen kiinteistösijoittamisesta perustamansa yhtiön T & J Partners Oy:n kautta. T & J Partners Oy:n toimiala on rakennuttaa sekä kehittää kiinteistö- ja kaava kehityshankkeita Suomen kasvukeskuksissa. HCP:llä Vertala on työskennellyt vuodesta 2009 päävastuullisena HCP Sportsissa, HCP Fund Admin tehtävissä sekä sisäisessä tarkastuksessa.

”Työni on alkanut ammattiurheilu-uran jälkeen. Urheilu-uran aikana herännyt kiinnostukseni varainhoitoon mahdollisti sujuvan siirtymisen uuteen ammattiin. Korkeakoulututkinto, käytännön työ HCP:n tiimissä sekä opintoni liiketalouden MBA-ohjelmassa antavat valmiudet kokonaisvaltaiseen palveluun finanssialalla.

Varainhoito on tärkeää hoitaa kuntoon urheilu-uran aikana luotettavan kumppanin kanssa. Mutkattomasta varainhoidosta on paljon iloa ja hyötyä.”

Soita

+358 40 583 32 29

Lähetä viesti

timo.vertala@hcp.fi