Varainhoito

#HCPSPIRIT Sini Kunnas, Manhattan 2015

Sijoitusammattilaisemme palvelevat sinua tavoitteidesi saavuttamiseksi. Jo 5 000 eurosta ylöspäin tarjoamme käyttöösi ensiluokkaiset rahastoratkaisumme.

Asiantunteva ja henkilökohtainen ratkaisu pitkäaikaiseen sijoittamiseen, vaurauden rakentamiseen ammattiurheilijan uralla ja toimeentulon turvaamiseen myös uran jälkeisessä elämässä.

Autamme teitä turvaamaan ja kartuttamaan toimintaanne tarvittavat pääomat ja vapautamme samalla resurssejanne, jotta saatte rauhassa keskittyä organisaationne varsinaisten tarkoitusperien toteuttamiseen.

Taiteilijan ura on monesti tasapainoilua taiteellisten ja kaupallisten arvojen välillä. Meiltä taiteilija saa tukea ilman kompromisseja.

RAHASTOMME

Aktiivinen kiinteistöstrategia

Kiinteistörahasto, joka tarjoaa pääsyn muutoin saavuttamattomalle markkinalle.

Lisäarvoa kiinteistöjen aktiivisella kehittämisellä.

Keskitetty osakesijoitusstrategia

Uniikki ja keskitetty rahasto, joka on menestynyt valikoimalla oikeat megatrendit ja sijoittamalla voimakkaasti kasvaviin kestävän kilpailuedun osakkeisiin.

Maailmaa muokkaavia yhtiöitä.

Aidon hajautuksen multistrategia

Suojaa riskejä vastaan ilman, että odotettavissa oleva tuottotaso laskee, aidolla ja aktiivisella hajautuksella suhdanneriippumattomiin sijoituskohteisiin.

Hyvät yöunet myös maailmantalouden keikahduksissa.

Deep-value osakestrategia

Pieniin ja keskisuuriin yhtiöihin sijoittavassa kvantitatiivisessa arvosijoitusrahastossa sijoituskohteet seulotaan kymmenien tuhansien yhtiöiden joukosta ainutkertaisella algoritmilla.

Pienten arvoyhtiöiden nousuun mukaan kvantitatiivisella osakepoiminnalla.

Veroedullinen ratkaisu ammattiurheilijoille

Urheilijarahastointi tarjoaa poikkeuksellisen mahdollisuuden rahastoida osan palkasta vuosittain samalla alentaen urheilijan veroprosenttia.

Vaurauden rakentamiseen uran aikana ja toimeentulon turvaamiseen myös uran jälkeistä elämää varten.

Varainhoitoyhtiö, josta uskallat olla ylpeä.™

Tarjoamme avointa, rehellistä ja laadukasta varainhoitoa vankalla kokemuksella. Tavoittelemme aina asiakkaan parasta etua ja haluamme rakentaa yhdessä eettisempää ja kestävämpää finanssialaa. Kanssamme voit olla varma, että maksat aidosti aktiivisesta rahastonhoidosta. Ota meihin yhteyttä varaamalla virtuaalitapaaminen tai lähettämällä viesti suoraan sijoitusasiantuntijoillemme, niin teemme yhdessä tavoitteisiisi sopivan sijoitussuunnitelman.

Asiakkaanamme saat käyttöösi asiantuntijoidemme sijoitusosaamisen ja ensiluokkaiset rahastoratkaisumme. Meitä ohjaa tahto toimia asiakkaan parhaaksi eduksi ja rakentaa eettisempää sijoitusalaa.

Huipputason sijoitusosaaminen

Hallinnoimme neljää erilaista rahastoa, joiden avulla voimme räätälöidä sinulle sijoituskokonaisuuden riippuen henkilökohtaisista tavoitteistasi, riskinottokyvystäsi ja elämäntilanteestasi. Tiimissämme on vuosien kokemus erilaisista sijoitusstrategioista ja omaisuusluokista. Rahastomme ovat aktiivisesti hoidettuja ja ne tavoittelevat ylituottoa.

Läpinäkyvä toimintamalli

Noudatamme poikkeuksellista avoimuutta ja rehellisyyttä niin kulujen kuin sijoitusstrategioidenkin osilta. Mallimme on hyvin yksinkertainen, ja siitä on eliminoitu kaikki mahdollisuudet tehdä toimintaa asiakkaan edun vastaisesti. Kanssamme voit olla varma siitä, että tiedät kaiken tarpeellisen tuotteista joihin sijoitat ja et maksa palveluistamme meille liikaa.

Vaikuttavuus ja yhteisöllisyys

Edistät kauttamme hyväntekijyyttä sekä laajemmassa kuvassa, että lokaalissa yhteisössä. Olemme sitoutuneet pyrkimään kaikista korkeimpaan ekologiseen ja sosiaaliseen vastuullisuuteen B Corporation -sertifioinnin kautta. Lisäksi tuemme aktiivisesti kulttuuri-, musiikki- ja urheilutoimijoita #HCPSPIRIT -projekteissamme.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat HCP:n kuulumiset, blogikirjoitukset, tapahtumakutsut ja markkinakatsaukset suoraan sähköpostiisi. Sijoittajakirjeissä lähetämme sinulle salkunhoitotiimien ajankohtaiset analyysit ja tiedot rahastojen kehityksestä.

FAQ

Mitä eroa rahastoihin sijoittamisella on siihen, että sijoittaisin itse indeksirahastoihin tai suoriin osakkeisiin?

Aktiivinen salkunhoito tavoittelee vertailuindeksit ylittävää tuottoa. Indeksisijoittaminen lähentelee automaattisesti markkinan keskiarvotuottoa, kun aktiivisella sijoittamisella on mahdollisuus voittaa markkina. Kaikki rahastomme ovat aidosti näkemyksellisiä ja aktiivisia. Mikäli haluaa hoitaa omaa salkkuaan aktiivisesti itse, syntyy ostojen ja myyntien välityspalkkioista kustannuksia. Asiantuntijan tekemät oikea-aikaiset ostot ovat vuosien sijoituskokemuksen ja jatkuvan analyysin tulosta. Ammattimainen varainhoito mahdollistaa asiakkaan keskittymisen omalla ajallaan siihen, mikä on hänelle tärkeää.

Millaisia kuluja rahastoihin liittyy?

Rahastojen vuosittaiset juoksevat kulut vaihtelevet vuonna 2022 1,15-2,15% välillä. Tuottosidonnainen palkkio on 10% ylituotosta rahaston kohotessa yli edellisen ns. high water mark (HWM) arvon. HCP Bricks rahastossa tuottosidonnainen palkkio on 20 tai 30% rahaston ylittäessä 8% tai 10% vuotuisen tuoton. HCP Black, HCP Focus ja HCP Quant rahastoissa ei ole merkintä- tai lunastuspalkkioita. HCP Bricks rahastossa merkintäpalkkio on 2% ja lunastuspalkkio on 1-4% riippuen sijoitusajan pituudesta.

Kuinka merkintä tehdään?

Minimimerkintä on 5000 euroa ja lisämerkintä 5000 euroa. Helsinki Capital Partnersin rahastot ovat auki merkinnöille neljä kertaa vuodessa: maalis-, kesä-, syys- ja joulukuussa. Merkintäpäivä on kyseisten kuukausien viimeinen pankkipäivä. Vuonna 2022 rahastojen merkintäpäivät ovat 31.3., 30.6., 30.9. ja 30.12. Voit lukea lisää merkinnän tekemisestä täältä.

Entä jos haluan lunastaa sijoitukseni?

Sijoituksen, tai osan siitä, voi lunastaa halutessaan. HCP Black, HCP Focus ja HCP Quant rahastoissa ei ole lunastuspalkkiota. HCP Bricks rahaston lunastuspalkkio on 1-4% riippuen sijoitusajan pituudesta. Lunastukset astuvat voimaan neljännesvuosittain samaan tapaan kuin merkinnätkin. Rahasto-osuuksien lunastus tapahtuu lähettämällä sähköinen lunastuslomake helmi-, touko-, elo- tai marraskuun viimeiseen pankkipäivään kello 16.00 mennessä. Tällöin rahasto-osuudet lunastetaan lunastuspäivälle vahvistettavaan rahasto-osuuden arvoon. Voit lukea lisää lunastuksesta täältä.