Yksityissijoittajat

#HCPSPIRIT, LUCA DELGADO

Sijoita huipputason rahastoihin ja mielenrauhaan.

Sijoitusammattilaisemme palvelevat sinua vaurastumisen tavoitteidesi saavuttamiseksi. Varainhoitoon liitetään usein elitismiä, mutta turhaan. Varainhoito on palvelu, ja jo 5 000 eurosta ylöspäin tarjoamme käyttöösi sijoitusosaajiemme asiantuntijuuden ja ensiluokkaiset rahastoratkaisumme.

Aktiivinen vuorovaikutus, toteuttamamme markkinatutkimus sekä globaali yhteistyöverkostomme yhdessä vankan sijoitusosaamisen kanssa takaavat laadukkaan varainhoitopalvelun. Talous elää, ja sen mukana elää myös finanssimaailma innovaatioineen. Me tiedämme, mitkä innovaatioista ovat hyödyllisiä ja mitä puolestaan kannattaa välttää. Uusien ja aidosti hyvien sijoituskohteiden arviointi on ydinosaamistamme. Globaali verkostomme kattaa myös vaihtoehtoiset sijoituskohteet, joiden avulla sijoituskokonaisuuden riskiä voidaan pienentää.

Tavoittelemme kaikessa toiminnassamme asiakkaidemme parasta etua samalla rakentaen eettisempää sijoitusalaa. Arvomme ovat avoimuus, kumppanuus ja tehokkuus, ja ne konkretisoituvat asiakkaillemme vaurastumisen tavoitteiden saavuttamisena ja ennenkaikkea mielenrauhana.

Varainhoidon ulkoistaminen asiantuntijoille säästää aikaasi, jotta voit käyttää sen sinulle tärkeisiin asioihin.

Rahastomme

HCP BRICKS

Kiinteistörahasto, joka tarjoaa pääsyn muutoin saavuttamattomalle markkinalle.

Lisäarvoa kiinteistöjen aktiivisella kehittämisellä.

HCP FOCUS

Uniikki ja keskitetty rahasto, joka on menestynyt valikoimalla oikeat megatrendit ja sijoittamalla voimakkaasti kasvaviin kestävän kilpailuedun osakkeisiin.

Maailmaa muokkaavia yhtiöitä.

HCP BLACK

Suojaa riskejä vastaan ilman, että odotettavissa oleva tuottotaso laskee, aidolla ja aktiivisella hajautuksella suhdanneriippumattomiin sijoituskohteisiin.

Hyvät yöunet myös maailmantalouden keikahduksissa.

HCP QUANT

Pieniin ja keskisuuriin yhtiöihin sijoittavassa kvantitatiivisessa arvosijoitusrahastossa sijoituskohteet seulotaan kymmenien tuhansien yhtiöiden joukosta ainutkertaisella algoritmilla.

Pienten arvoyhtiöiden nousuun mukaan kvantitatiivisella osakepoiminnalla.

Asiakkaanamme saat käyttöösi asiantuntijoidemme sijoitusosaamisen ja ensiluokkaiset rahastoratkaisumme. Meitä ohjaa tahto toimia asiakkaan parhaaksi eduksi ja rakentaa eettisempää sijoitusalaa.

Huipputason sijoitusosaaminen

Hallinnoimme neljää erilaista rahastoa, joiden avulla voimme räätälöidä sinulle sijoituskokonaisuuden riippuen henkilökohtaisista tavoitteistasi, riskinottokyvystäsi ja elämäntilanteestasi. Tiimissämme on vuosien kokemus erilaisista sijoitusstrategioista ja omaisuusluokista. Rahastomme ovat aktiivisesti hoidettuja ja ne tavoittelevat ylituottoa.

Läpinäkyvä toimintamalli

Noudatamme poikkeuksellista avoimuutta ja rehellisyyttä niin kulujen kuin sijoitusstrategioidenkin osilta. Mallimme on hyvin yksinkertainen, ja siitä on eliminoitu kaikki mahdollisuudet tehdä toimintaa asiakkaan edun vastaisesti. Kanssamme voit olla varma siitä, että tiedät kaiken tarpeellisen tuotteista joihin sijoitat ja et maksa palveluistamme meille liikaa.

Vaikuttavuus ja yhteisöllisyys

Edistät kauttamme hyväntekijyyttä sekä laajemmassa kuvassa, että lokaalissa yhteisössä. Olemme sitoutuneet pyrkimään kaikista korkeimpaan ekologiseen ja sosiaaliseen vastuullisuuteen B Corporation -sertifioinnin kautta. Lisäksi tuemme aktiivisesti kulttuuri-, musiikki- ja urheilutoimijoita #HCPSPIRIT -projekteissamme.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat HCP:n kuulumiset, blogikirjoitukset, tapahtumakutsut ja markkinakatsaukset suoraan sähköpostiisi. Sijoittajakirjeissä lähetämme sinulle salkunhoitotiimien ajankohtaiset analyysit ja tiedot rahastojen kehityksestä.

pasi-havia-scaled

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kumppanisi Pasi Havia

Työskentelin yli vuosikymmenen ohjelmistokehityksen parissa ennen kuin siirryin HCP:lle. Sijoittamisen aloitin parinkymmenen vuoden iässä. Perinpohjainen kiinnostukseni sekä tietokoneisiin että sijoittamiseen on mahdollistanut siirtymiseni molemmille aloille, eli rakkaista harrastuksista on myöhemmin tullut ammatti. Olen opiskellut tietojenkäsittelytieteitä ja rahoitusta Oulun yliopistossa.

Löysin tieni HCP:lle huomattuani kuinka samanlaiset arvomaailmat minulla ja yhtiöllä on. Arvostan HCP:n tapaa toimia avoimesti ja rehellisesti. Asioista puhutaan kiemurtelematta ja suoraan. Haluan olla mukana rakentamassa finanssitaloa, joka laittaa asiakkaan edun ensimmäiseksi ja jonka toiminnasta voin olla ylpeä.

Toivon intohimoni sijoittamiseen välittyvän myös sinulle.

Lähetä viesti

pasi.havia@hcp.fi