HCP Focus

Uniikki ja keskitetty osakerahasto, joka sijoittaa voimakkaasti kasvaviin kestävän kilpailuedun laatuyhtiöihin.

Sijoita megatrendeihin ja kestävään kilpailuetuun.

Osakkeisiin aktiivisesti sijoitettaessa on pyrittävä voittamaan yleiset osakeindeksit. HCP Focus on saavuttanut tämän tavoitteen valitsemalla keskitettyyn salkkuunsa yhtiöitä jotka: (a) omaavat tärkeän strategisen edun kilpailijoihin nähden, (b) hyötyvät yhdestä tai useammasta globaalista trendistä ja (c) ovat parhaan käsityksemme mukaan alhaisesti tai vähintään kohtuullisesti hinnoiteltuja.

Maailmaa muokkaavia yhtiöitä.

Tuottohistoria

Tuotot ovat nettotuottoja (tuotto palkkioiden jälkeen). Muu kuin kuukauden viimeisen pankkipäivän arvo on alustava arvo.
Tuotot ovat nettotuottoja (tuotto palkkioiden jälkeen). Muu kuin kuukauden viimeisen pankkipäivän arvo on alustava arvo.

Kokemus on osoittanut, että menestyksekkäimmät sijoitusstrategiat ovat usein pitkäjänteisiä strategioita. Mitä pidempi sijoitushorisontti, sen tärkeämpää on päätöksenteossa huomioida maailmaa muovaavat suuret ja pienemmät megatrendit. HCP Focus -rahaston salkkuyhtiöt hyötyvät eritoten digitalisaation vallankumouksesta, jota vauhdittaa työn ja vapaa-ajan siirtyminen verkkoon.

HCP Focus mediassa

Salkunhoitotiimi

Salkunhoitaja

Pasi Havia
Salkunhoitaja, yksityisasiakkaiden kumppani

Analyytikko-
harjoittelija

Teemu Pakarinen

SALKUNHOITAJAN VARAMIES

Tommi Kemppainen
CEO, HCP Black -salkunhoitaja

Tilaa HCP Focus -sijoittajakirje

Tilaamalla HCP Focus -sijoittajakirjeen saat salkunhoitotiimin laatimat ajankohtaiset katsaukset rahaston kehityksestä suoraan sähköpostiisi. Uutiskirjeessämme lähetämme sinulle HCP:n kuulumiset, blogikirjoitukset, tapahtumakutsut ja markkinakatsaukset.