Aidosti aktiiviset rahastot huippusijoituksilla.

Meidän rahastomme

Vuosien kokemuksella eri sijoitusstrategioista ja omaisuusluokista.

Asiakkaanamme saat käyttöösi varainhoitopalvelumme 5000 eurosta ylöspäin. Neljä erilaista, uniikkia rahastoamme tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä sijoituskokonaisuuden yksilöllisiin tarpeisiin. Yhdessä ne muodostavat erilaisten sijoitustyylien kautta hajautetun salkun, jossa tuotto-odotusta ja riskiä voidaan säätää tavoitteidesi mukaisesti. Rahastoihimme voi sijoittaa myös yksittäin. Hallinnoimme lisäksi Urheilijarahastoa, johon ammattiurheilija-asiakkaamme voivat sijoittaa veroedullisesti.
Tee rahastosijoitus

Sijoita aktiiviseen kiinteistöjen
kehittämiseen.

HCP Bricks on kiinteistörahasto, joka sijoittaa eri käyttötarkoituksissa oleviin kiinteistöihin kasvukeskuksissa Suomessa ja Ruotsissa. Rahaston kokonaistuottotavoite on 8-10 % vuodessa. Vähintään 75 % realisoidusta tuotosta maksetaan vuosittain voitonjakona rahaston osuudenhaltijoille.

Sijoita megatrendeihin ja kestävään kilpailuetuun.

Osakkeisiin aktiivisesti sijoitettaessa on pyrittävä voittamaan yleiset osakeindeksit. HCP Focus on saavuttanut tämän tavoitteen valitsemalla keskitettyyn salkkuunsa yhtiöitä jotka: (a) omaavat tärkeän strategisen edun kilpailijoihin nähden, (b) hyötyvät yhdestä tai useammasta globaalista trendistä ja (c) ovat parhaan käsityksemme mukaan alhaisesti tai vähintään kohtuullisesti hinnoiteltuja.

Pienten arvoyhtiöiden nousuun kvantitatiivisella osakepoiminnalla.

HCP Quant -rahasto hyödyntää kvantitatiivisia menetelmiä osakepoiminnassa. Rahasto hajauttaa sijoitukset maailmanlaajuisesti niin kehittyville kuin kehittyneille markkinoille, pieniin ja keskisuuriin yhtiöihin. Pienet ja keskisuuret yhtiöt ovat tuottaneet pitkällä aikavälillä suuria yhtiöitä paremmin.

Suojaa riskejä vastaan aidolla ja aktiivisella hajautuksella.

HCP Black -rahasto tavoittelee parasta tuottoa suhteessa riskiin ja tarjoaa ratkaisun pitkäaikaiseen sijoittamiseen sekä vaurauden rakentamiseen. Rahaston tavoitteena on tarjota hyvää ja vakaata tuottoa maltillisella riskitasolla.

Ammattiurheilijan ehdoilla, ammattiurheilijan parhaaksi.

HCP Sports tarjoaa asiantuntevan ja henkilökohtaisen ratkaisun pitkäaikaiseen sijoittamiseen, vaurauden rakentamiseen urallasi ja toimeentulosi turvaamiseen myös uran jälkeisessä elämässä.
Käytössäsi ensiluokkainen sijoitusosaamisemme

Läpinäkyvä toimintamalli

Noudatamme poikkeuksellista avoimuutta ja rehellisyyttä niin kulujen kuin sijoitusstrategioidenkin osilta. Mallimme on hyvin yksinkertainen, ja siitä on eliminoitu kaikki mahdollisuudet tehdä toimintaa asiakkaan edun vastaisesti. Kanssamme voit olla varma siitä, että tiedät kaiken tarpeellisen tuotteista joihin sijoitat ja et maksa palveluistamme meille liikaa.

Vaikuttavuus ja yhteisöllisyys

Edistät kauttamme yhteistä hyvää sekä laajemmassa kuvassa, että paikallisessa yhteisössä. Pyrimme toimimaan vastuullisesti yhteiskunnassa. Tuemme aktiivisesti kulttuuri-, musiikki- ja urheilutoimijoita #HCPSPIRIT -projekteissamme.

Avoimuus

Hallinnoimme neljää erilaista rahastoa, joiden avulla voimme räätälöidä sinulle sijoituskokonaisuuden riippuen henkilökohtaisista tavoitteistasi, riskinottokyvystäsi ja elämäntilanteestasi. Tiimissämme on vuosien kokemus erilaisista sijoitusstrategioista ja omaisuusluokista. Rahastomme ovat aktiivisesti hoidettuja ja ne tavoittelevat ylituottoa.

UKK

Mitä eroa rahastoihin sijoittamisella on siihen, että sijoittaisin itse indeksirahastoihin tai suoriin osakkeisiin?

Sijoittaminen aktiiviseen rahastoon suorien osakkeden tai indeksirahaston sijaa eroaa siten, että aktiivisessa rahastossa rahastonhoitotiimi tekee jatkuvaa osakevalintaa ja sijoituspäätöksiä pyrkien voittamaan markkinat ja tuottamaan sijoituksillesi lisäarvoa. Tämä eroaa indeksirahastoista, joissa tavoitteena on seurata tiettyä markkinaindeksiä passiivisesti, ja suorissa osakkeissa, joita valitset itse ja hallinnoit omatoimisesti.

Millaisia kuluja rahastoihin liittyy?

Rahastoihimme liittyy kuluja, kuten 1,0 % hallinnointipalkkio, 0,15 % säilytysyhteisön palkkio ja  10 % tuottosidonnainen palkkio, vain kun rahasto ylittää korkeimman arvonsa. Nämä kulut voivat vaikuttaa sijoituksesi kokonaistuottoon ja vaihtelevat rahastosta riippuen. HCP Bricksin osalta käytössä on porrastettu 1-4 % lunastuspalkkio ja 2% merkintäpalkkio.

Kuinka merkintä tehdään?

Merkintä tehdään täyttämällä merkintälomake, joka on saatavilla nettisivuillamme. Merkintäpäivä on aina vuosineljänneksen viimeinen päivä, esimerkiksi 30.9. tai 30.12. Täytettyäsi lomakkeen ja siirrettyäsi tarvittavat summan, varasi siirtyvät rahastoon merkintäpäivänä.

Entä jos haluan lunastaa sijoitukseni?

Jos haluat lunastaa sijoituksesi rahastosta, voit  tehdä sen täyttämällä HCP:n merkintälomakkeen nettisivuillamme kuukausi ennen seuraavaa merkintäpäivää (HCP Bricksin kohdalla 2 kuukautta ennen merkintäpäivää). Lunastaminen tarkoittaa rahasto-osuuksien myymistä takaisin rahastoyhtiölle tai markkinoille, ja saat siitä vastineeksi rahastoon sijoittamasi summan miinus mahdolliset lunastuskulut. Lunastamisen ajoitus voi vaikuttaa sijoituksesi lopputulokseen.

Tilaa uutiskirje

* indicates required
Valitse, mitkä uutiskirjeet haluat tilata

Millä tavoin voimme olla yhteydessä?

Voit perua liittymisesi milloin vain klikkaamalla linkkiä yhden sähköposteistamme alalaidassa. Lisätietoa yksityisyyskäytännöistämme löydät verkkosivuiltamme.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing.Learn more about Mailchimp's privacy practices.