Urheilijarahasto

HCP Sports tarjoaa asiantuntevan ja henkilökohtaisen ratkaisun pitkäaikaiseen sijoittamiseen, vaurauden rakentamiseen urallasi ja toimeentulosi turvaamiseen myös uran jälkeisessä elämässä.
Rahaston kuvaus

Ammattiurheilijan ehdoilla, ammattiurheilijan parhaaksi.

Urheilijan ei tarvitse itse seurata markkinoita, jos siihen ei ole aikaa tai kykyä. Sijoituspäätökset tehdään asiantuntevien salkunhoitajiemme toimesta, jotka seuraavat markkinaa sekä rahastojemme kehitystä jatkuvasti.
Tee rahastosijoitus
Urheilijarahastoon voi sijoittaa jokainen yli 9 600 euroa vuodessa urheilulla ansaitseva urheilija. Rahastoon voi siirtää verovapaasti 50 prosenttia vuosittain urheilemisesta saaduista tuloista, kuitenkin enintään 200 000 euroa vuodessa.

Nostot rahastosta voidaan toteuttaa 2-15 vuotta urheilu-uran päättymisen jälkeen yksilön haluamalla tahdilla ja sen hetkisen ansiotuloveroprosentin mukaan. Urheilijarahastointi Suomessa tarjoaa poikkeuksellisen mahdollisuuden yhdistää vero-edullinen kohtelu sekä korkoa korolle -efekti, johon kannustammekin urheilijoita rohkeasti mukaan jo nuorella iällä mahdollisuuksien mukaan.

Tehdessäsi merkinnän urheilijarahastoon rahastoitava osuus siirtyy palkastasi sijoitussuunnitelman mukaisesti kuukausittain merkintätilille, josta varat merkitään rahasto-osuuksiksi neljä kertaa vuodessa.
Rahastointi Suomen ulkopuolelta?

HCP Nettorahasto

HCP Nettorahastoon voi rahastoida jokainen urheilija riippumatta asuinmaasta (poislukien P-Amerikka)*, jossa ammatikseen urheilee. Useissa Euroopan maissa urheilijoiden palkat maksetaan ”nettona”, jolloin seura hoitaa veronmaksun. Vaihtoehtoisesti pelaaja maksaa itse verot lainmukaiseen asuinmaahansa.

Toisin kuin Suomessa pelaavien Urheilijarahastossa, Nettorahaston sisällä ei vuotuista sijoitusrajaa ole. Tämä mahdollistaa suurempienkin summien rahastoinnin.

360° kokonaisratkaisu

360° kokonaisratkaisun tavoitteena on tarjota kansainväliselle urheilijalle kokonaisvaltainen ja kaiken kattava varainhoidon ja veroasioiden palvelu, jotta sinä voit keskittyä peliin. Ratkaisu mahdollistaa täysin huolettoman siirtymän ulkomaille, urheilijatulojen rahastoimisen ja paluun Suomeen, ilman yllättäviä exit-veroja.

Ota yhteyttä HCP Sports -asiantuntijaan kuullaksesi lisää aiheesta.
Vaivaton salkkusiirto

Urheilijarahastosiirto

Tiesitkö, että voit vaihtaa toisesta urheilijarahastosta HCP urheilijarahastoon täysin verovapaasti ja ilman ylimääräisiä kuluja? Täyttämällä oheisen valtakirjan olemme yhteydessä sinuun ja hoidamme kaiken vaihtoon liittyvän sinun puolestasi. Siirtopalvelumme on maksuton.

Ota yhteyttä HCP Sports -asiantuntijaan kuullaksesi lisää aiheesta.
Dokumentit

Tilaa uutiskirje

* indicates required
Valitse, mitkä uutiskirjeet haluat tilata

Millä tavoin voimme olla yhteydessä?

Voit perua liittymisesi milloin vain klikkaamalla linkkiä yhden sähköposteistamme alalaidassa. Lisätietoa yksityisyyskäytännöistämme löydät verkkosivuiltamme.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing.Learn more about Mailchimp's privacy practices.