Urheilijarahasto

HCP Sports tarjoaa asiantuntevan ja henkilökohtaisen ratkaisun pitkäaikaiseen sijoittamiseen, vaurauden rakentamiseen urallasi ja toimeentulosi turvaamiseen myös uran jälkeisessä elämässä.
Rahaston kuvaus

Ammattiurheilijan ehdoilla, ammattiurheilijan parhaaksi.

Urheilijan ei tarvitse itse seurata markkinoita, jos siihen ei ole aikaa tai kykyä. Sijoituspäätökset tehdään asiantuntevien salkunhoitajiemme toimesta, jotka seuraavat markkinaa sekä rahastojemme kehitystä jatkuvasti.
Tee rahastosijoitus
Urheilijarahastoon voi sijoittaa jokainen yli 9 600 euroa vuodessa urheilulla ansaitseva urheilija. Rahastoon voi siirtää verovapaasti 50 prosenttia vuosittain urheilemisesta saaduista tuloista, kuitenkin enintään 200 000 euroa vuodessa.

Nostot rahastosta voidaan toteuttaa 2-15 vuotta urheilu-uran päättymisen jälkeen yksilön haluamalla tahdilla ja sen hetkisen ansiotuloveroprosentin mukaan. Urheilijarahastointi Suomessa tarjoaa poikkeuksellisen mahdollisuuden yhdistää vero-edullinen kohtelu sekä korkoa korolle -efekti, johon kannustammekin urheilijoita rohkeasti mukaan jo nuorella iällä mahdollisuuksien mukaan.

Tehdessäsi merkinnän urheilijarahastoon rahastoitava osuus siirtyy palkastasi sijoitussuunnitelman mukaisesti kuukausittain merkintätilille, josta varat merkitään rahasto-osuuksiksi neljä kertaa vuodessa.
Sijoituskohteesi
Neljä aidosti aktiivisesti hoidettua rahastoa: HCP Black, HCP Focus, HCP Quant ja HCP Bricks.

Neljä erilaista, uniikkia rahastoamme tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä sijoituskokonaisuuden yksilöllisiin tarpeisiin.
HCP Index on ratkaisu, kun arvostat äärimmäisyyteen vietyä kustannustehokkuutta, etkä tavoittele passiivisella strategialla indeksin ylittävää tuottoa.  

Strategia pyrkii seuraamaan MSCI World Net Total Return (USD) indeksiä. Tällä tavalla saat globaalin osakemarkkinan tuotot.
Rahastointi Suomen ulkopuolelta?

360° kokonaisratkaisu

360° kokonaisratkaisun tavoitteena on tarjota kansainväliselle urheilijalle kokonaisvaltainen ja kaiken kattava varainhoidon ja veroasioiden palvelu, jotta sinä voit keskittyä peliin. Ratkaisu mahdollistaa täysin huolettoman siirtymän ulkomaille, urheilijatulojen rahastoimisen ja paluun Suomeen, ilman yllättäviä exit-veroja.

Ota yhteyttä HCP Sports -asiantuntijaan kuullaksesi lisää aiheesta.
Vaivaton salkkusiirto

Urheilijarahastosiirto

Tiesitkö, että voit vaihtaa toisesta urheilijarahastosta HCP urheilijarahastoon täysin verovapaasti ja ilman ylimääräisiä kuluja Täyttämällä oheisen valtakirjan olemme yhteydessä sinuun ja hoidamme kaiken vaihtoon liittyvän sinun puolestasi. Siirtopalvelumme on maksuton myös sisäisten siirtojen osalta (pl. HCP Bricks).

Ota yhteyttä HCP Sports -asiantuntijaan kuullaksesi lisää aiheesta.
Dokumentit

Tilaa uutiskirje

* indicates required
Valitse, mitkä uutiskirjeet haluat tilata

Millä tavoin voimme olla yhteydessä?

Voit perua liittymisesi milloin vain klikkaamalla linkkiä yhden sähköposteistamme alalaidassa. Lisätietoa yksityisyyskäytännöistämme löydät verkkosivuiltamme.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing.Learn more about Mailchimp's privacy practices.