Kiistatonta sijoitusosaamista, läpinäkyvää hinnoittelua ja asiakkaiden kunnioittamista.

Meidän arvomme

Kumppanuus

Meille on tärkeää ymmärtää yksilölliset varainhoidon tarpeet ja palvella jokaista asiakasta niiden mukaisesti. Kumppanuus asiakkaidemme kanssa ohjaa toimintaamme ja vaikuttaa keskeisesti yhtiössä tehtäviin päätöksiin. Palkkiorakenteemme on suunniteltu sellaiseksi, ettei meillä ole mitään kannustimia toimia asiakkaan etua vasten. Henkilökohtainen, asiakkaan parasta hyötyä tavoitteleva palvelu on siis myös meille eduksi ja kumppanuutta parhaimmillaan.

Tehokkuus

Tehokkuutemme realisoituu asiakkaillemme parhaina mahdollisina sijoitusratkaisuina, kustannustehokkuutena, vaivattomuutena ja ennen kaikkea mielenrauhana. Meillä on vankka sijoituskokemus, erittäin hyvä kontaktiverkosto sekä maailmanluokan osaaminen koskien esimerkiksi velkakirjoja, osakkeita, kiinteistöjä, valuuttoja ja suhdanneriippumattomia sijoituskohteita. Erinomainen ja kaiken tarkastelun kestävä aktiivinen varainhoito on meille intohimo.

Avoimuus

Olemme ensimmäisenä varainhoitoyhtiönä Suomessa sitoutuneet kaikissa asiakassopimuksissamme täydelliseen avoimuuteen, mukaan lukien maksamaan kaikki saamamme palkkionpalautukset suoraan ja lyhentämättöminä asiakkaillemme. Olemme myös ensimmäinen varainhoitoyhtiö Suomessa, joka on sitoutunut täyteen kulurakenteen läpinäkyvyyteen.  Haluamme rakentaa avoimempaa ja rehellisempää sijoitusalaa.

Tutustu tiimiin

Tommi Kemppainen
Toimitusjohtaja, perustaja, salkunhoitaja
tommi.kemppainen@hcp.fi
+358 40 73 111 73
Timo Vertala
HCP Group hallituksen puheenjohtaja
HCP Sports Founder and Manager
timo.vertala@hcp.fi
+358 40 583 32 29
Pasi Havia
Salkunhoitaja, yksityissijoittajien kumppani
pasi.havia@hcp.fi
+358 9 689 88 481
Christoffer Sundberg
HCP Bricks salkunhoitaja
christoffer@cobbleyard.com
+358 45 162 9180
Mattias Lindfors
HCP Bricks salkunhoitaja
mattias@cobbleyard.com
+358 40 065 0556
Teemu Pakarinen
Analyytikko, HCP Sports Associate
teemu.pakarinen@hcp.fi
+358 50 342 5035
Toivo Toikka
Head of Fund Administration, Analyytikko, Artistit
toivo.toikka@hcp.fi
+358 50 5603004

Olemme sosiaaliseen vastuuseen ja läpinäkyvyyteen sitoutunut varainhoitoyhtiö. Pyrimme tekemään pesäeroa finanssialan eettisesti kyseenalaisiin käytäntöihin.

Lue HCP vastuullisuusraportti
Mitä on HCP?

Palkkionpalautukset

Emme optimoi omia palkkionpalautuksiamme vaan pyrimme löytämään asiakkaalle parhaat sijoitukset. Teimme vuonna 2007 HCP aloitteen, joka kannusti muita finanssialan toimijoita samaan. Olimme ensimmäinen varainhoitoyhtiö Suomessa, joka sitoutui tähän kirjallisesti asiakassopimuksessaan.

#HCPspirit

Tuemme yhteiskunnallisesti merkittäviä projekteja osana yritysvastuutamme. #HCPSPIRIT tarkoittaa tekemäämme yhteistyötä artistien, urheilijoiden ja kolmannen sektorin kanssa. Vuonna 2019 käytimme 10% kuluistamme, eli lähes €60.000 erilaisten kulttuuri- ja urheilualan projektien tukemiseen. Työntekijöitämme kannustetaan valitsemaan heille merkityksellisiä teemoja ja esittelemään yhteisöömme uusia toimijoita.
#HCPspirit, Luca Delgado

Tilaa uutiskirje

* indicates required
Valitse, mitkä uutiskirjeet haluat tilata

Millä tavoin voimme olla yhteydessä?

Voit perua liittymisesi milloin vain klikkaamalla linkkiä yhden sähköposteistamme alalaidassa. Lisätietoa yksityisyyskäytännöistämme löydät verkkosivuiltamme.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing.Learn more about Mailchimp's privacy practices.