#HCPSPIRIT
#HCPSPIRIT
#HCPSPIRIT
#HCPSPIRIT
#HCPSPIRIT
#HCPSPIRIT
#HCPSPIRIT
Vi tror på att skapa värde för vår omgivning. Vi vill göra det mesta av det vi har tillgängligt. I början av december 2023 flyttade vi in i vår senaste investering i vår HCP Bricks-fond, Eerikinkatu 36. Det är en nästan 100 år gammal byggnad med en rik historia.
Byggdes 1933 för att inrymma olika laboratorier för Helsingfors tekniska universitet, t.ex. ett billaboratorium, ett vattenkraftslaboratorium och ett värmekraftslaboratorium. Nu är det vår tur att skriva nästa sida i denna byggnads historia.
Vi bevarar byggnadens historiska charm samtidigt som vi förser den med modern livskraft, vilket skapar en möjlighet för ett antal företag att etablera sig i hjärtat av Helsingfors.
#HCPSPIRIT
#HCPSPIRIT
#HCPSPIRIT
#HCPSPIRIT
#HCPSPIRIT
#HCPSPIRIT
#HCPSPIRIT

Prenumerera på nyhetsbrevet

* indicates required
Valitse, mitkä uutiskirjeet haluat tilata

Millä tavoin voimme olla yhteydessä?

Voit perua liittymisesi milloin vain klikkaamalla linkkiä yhden sähköposteistamme alalaidassa. Lisätietoa yksityisyyskäytännöistämme löydät verkkosivuiltamme.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing.Learn more about Mailchimp's privacy practices.