HCP Sports – Ammattiurheilijan ehdoilla, ammattiurheilijan parhaaksi

Onnistunut suoritus huippu-urheilussa edellyttää, että urheilija saavuttaa täyden potentiaalinsa parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja parhaiden mahdollisten kumppaneiden tukemana.

Meillä ymmärretään ammattiurheilijan arkea, ja urheilijan kumppanina tarjoamme ratkaisuja talouteen liittyviin kysymyksiin huomioiden jokaisen ammattiurheilijan erityistarpeet. Ammattiurheilijan tulee voida keskittyä suorituksensa alla ilman kenenkään ulkopuolisen häirintää. Siksi olemmekin Sinuun yhteydessä silloin, kun Sinulle parhaiten sopii. Meihin voit puolestaan olla yhteydessä koska tahansa.

Urheilijan ja HCP Sportsin yhteistyö alkaa aina kattavalla urheilijan nykytilanteen kartoituksella, huomioiden esimerkiksi sen hetkisen verotusmaan. Tällä varmistamme palvelumme sopivuuden juuri Sinulle, oletpa ammattijääkiekkoilija, alppihiihtäjä tai minkä tahansa muun lajin ammattiurheilija.

HCP Sports tarjoaa parhaan ratkaisun pitkäaikaiseen sijoittamiseen, vaurauden rakentamiseen urallasi ja toimeentulosi turvaamiseen myös uran jälkeisessä elämässä. Tavoitteemme on hyvä tuotto järkevällä riskitasolla.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Urheilijarahasto

Urheilijarahastoon voi sijoittaa jokainen yli 9 600 euroa vuodessa urheilemalla ansaitseva urheilija.

Lue lisää…

Ruotsin jääkiekkoeläke

HCP:n Ruotsi-eläkejärjestelmään voi sijoittaa Ruotsissa pelanneet suomalaiset ammattijääkiekkoilijat, jotka eivät tällä hetkellä pelaa aktiivisesti SHL-sarjassa.

Lue lisää…

Kumppanisi Panu Satama

puh. +358 40 755 6259, panu.satama(at)hcp.fi