Investeringsexpertis, transparent prissättning och respekt för kunderna.

Våra värderingar

Partnerskap

Det är viktigt för oss att förstå individuella behov för att kunna hjälpa varje kund på rätt sätt. Vårt partnerskap med våra kunder styr vår verksamhet och spelar en viktig roll i de beslut vi fattar inom företaget. Vår avgiftsstruktur är utformad för att säkerställa att vi inte har något incitament att agera mot våra kunders bästa intressen.

Effektivitet

Vår effektivitet realiseras som bästa möjliga investeringslösningar, kostnadseffektivitet och framför allt sinnesfrid. Vi har lång erfarenhet och expertis inom obligationer, aktier, fastigheter, valutor och alternativa tillgångar.

Öppenhet

Vi är det första kapitalförvaltningsbolaget i Finland som förbinder sig till full transparens i alla kundavtal. Detta innebär att våra kunder vet exakt hur mycket de betalar oss för våra tjänster. Vi vill bygga en mer öppen och ärlig investeringsbransch.

Träffa vårt team

Tommi Kemppainen
VD, grundare, portföljförvaltare
tommi.kemppainen@hcp.fi
+358 40 73 111 73
Timo Vertala
HCP Group Styrelseordförande
HCP Sports Grundare och Manager
timo.vertala@hcp.fi
+358 40 583 32 29
Pasi Havia
Portföljförvaltare, partner
pasi.havia@hcp.fi
+358 9 689 88 481
Christoffer Sundberg
HCP Bricks portföljförvaltare
christoffer@cobbleyard.com
+358 45 162 9180
Mattias Lindfors
HCP Bricks portföljförvaltare
mattias@cobbleyard.com
+358 40 065 0556
Teemu Pakarinen
Analytiker, HCP Sports associate
teemu.pakarinen@hcp.fi
+358 50 342 5035
Toivo Toikka
Chef för fondadministration,
Analytiker, konstnärer
toivo.toikka@hcp.fi
+358 50 5603004

Vi är ett kapitalförvaltningsbolag som arbetar med socialt ansvar och transparens. Vi strävar efter att vara en nyttig del av samhället.

Läs HCP:s hållbarhetsrapport
Vad är HCP?

Återbetalningar från kommissionen

Vi optimerar inte vår egen avgiftsavkastning utan försöker hitta de bästa investeringarna för kunden med det bästa förhållandet mellan risk och avkastning. Vi letar efter investeringar globalt och använder oss av alla kapitalklasser, från fastigheter till alternativa risker. År 2007 lanserade vi HCP-initiativet för att uppmuntra andra finansinstitut att göra detsamma. Vi är det första och, såvitt vi vet, det enda kapitalförvaltningsbolaget i Finland som gör detta åtagande skriftligen i vårt kundavtal.

#HCPspirit

Vi stöder socialt betydelsefulla projekt som en del av vårt företagsansvar. #HCPSPIRIT är vårt samarbete med artister, idrottare och den tredje sektorn. Under 2019 lade vi 10 % av våra utgifter, eller nästan 60 000 euro, på att stödja olika kultur- och idrottsprojekt. Våra medarbetare uppmuntras att välja teman som är relevanta för dem och att introducera nya aktörer i vårt samhälle.
#HCPspirit, Luca Delgado

Prenumerera på nyhetsbrevet

* indicates required
Valitse, mitkä uutiskirjeet haluat tilata

Millä tavoin voimme olla yhteydessä?

Voit perua liittymisesi milloin vain klikkaamalla linkkiä yhden sähköposteistamme alalaidassa. Lisätietoa yksityisyyskäytännöistämme löydät verkkosivuiltamme.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing.Learn more about Mailchimp's privacy practices.