HCP Bricks uusi hankinta Helsingin Kampissa

18
December 2023
Mattias Lindfors
HCP Bricks

Olemme ylpeitä paljastamaan rahastomme uusimman projektin - ainutlaatuinen toimistokehityshanke Helsingin kantakaupungissa, osoitteessa Eerikinkatu 32-36!

Tämä arvokas punatiilirakennus on vuodelta 1933 ja se oli alunperin Teknillisen korkeakoulun laboratorio. Nyt tämä historiallinen rakennus on muuttumassa moderniksi ja luovaksi toimintaympäristöksi.

Rakennuksen ainutlaatuiset laboratoriohallit kohoavat uusiin sfääreihin ja muuttuvat loft-tyylisiksi toimistotiloiksi, joissa kattokorkeus kohoaa jopa kuuteen metriin. Tämän kaiken kruunaa rakennuksen keskellä kohoava torni, kattoterassi ja sauna, joista on upea näkymä koko Helsingin keskustan yli.

Vaikka olemme hankkineet kohteen tyhjänä, kiinnostus vuokralaisten keskuudessa on ollut häkellyttävän suurta. Esivuokrausasteemme on jo lähes 50% ja he valtaavat tilat käyttöönsä vuoden 2024 aikana.

Eikä tässä vielä kaikki. Ensi vuoden aikana suunnitelmissamme on toteuttaa merkittävä peruskorjaus ja tehdä energiainvestointeja, jotka nostavat kohteen tasolle, joka vastaa vaativimpienkin vuokralaisten tarpeisiin.

Rahastomme näkökulmasta tilanne on erinomainen. Hankinnat on tehty nykyisessä korkeamman korkojen ympäristössä ja se todella näkyy alennuksena ostohinnoissa. Vaikka kiinteistömarkkinat ovat olleet haastavat, olemme vakuuttuneita, että näemme jo valon tunnelin päässä. Inflaation taittuminen antaa odottaa matalampia korkoja, mikä puolestaan lisää transaktioita ja parantaa rahoitusehtoja kiinteistömarkkinoilla.

Tutkimme ahkerasti lukuisia hankkeita ja meillä on mielenkiintoisia hankkeita tulossa. Lisäksi L3-projektimme etenee vahvasti, ja useita vuokralaisneuvotteluita on parhaillaan käynnissä. Vuokralaismarkkinat ovat selvästi elpymässä, ja käymme neuvotteluja merkittävien päävuokralaisten kanssa.

Havainnekuva tulevasta toimistotilasta

Eerikinkatu 32-36
Ilmakuva

Lisää aiheesta

Tilaa uutiskirje

* indicates required
Valitse, mitkä uutiskirjeet haluat tilata

Millä tavoin voimme olla yhteydessä?

Voit perua liittymisesi milloin vain klikkaamalla linkkiä yhden sähköposteistamme alalaidassa. Lisätietoa yksityisyyskäytännöistämme löydät verkkosivuiltamme.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing.Learn more about Mailchimp's privacy practices.