Kaapelitehdas vaihtuu HCP Bricksin Teknilliseen korkeakouluun

18
December 2023
Tommi Kemppainen
#HCPSPIRIT

Käytyäni nuoruudessani paljon Lontoossa huomasin, että finanssialan tyypilliset toimijat olivat City:ssä, ne kiinnostavammat löytyivät Docklands:stä ja kaikken uusimmat haastajat olivat Old East End:issä. Siksi perustettuani HCP:n vuonna 2007 ilmoitin meidät vuokralaisjonoon Helsingin Kaapelitehtaalle. Vuonna 2008 saimme täältä ikioman toimistomme ja tästä tuli meidän Old East End!

Syymme muuttaa 15 vuoden jälkeen pois rakkaalta Kaapelitehtaalta on HCP Bricks -kiinteistörahastomme toinen kohde, Helsingin Eerikinkadun Teknillisen korkeakoulun entinen laboratorio. Se ja ensimmäinen kohteemme L3-makasiini Jätkäsaaressa ovat nyt meidän Docklands!

Vanha makasiini ja korkeakoulu omaavat korkean tuottopotentiaalin maltillisella riskillä ja näillä voimme osaltamme olla rakentamassa elävää ja rikkaampaa Helsinkiä sanan kaikissa merkityksissä. Yhtiömme ydin on pyrkiä luomaan arvoa kaikille ympärillämme ja tässä kehityshankkeessa teemme sitä kattavammin kuin koskaan ennen.

Lähdetkö kanssamme talkoisiin?
Meillä on kiikarissa hankkia ja kunnostaa Helsingin ykköspaikoilta persoonallisia arvokiinteistöjä uuteen alennettuun hintaan. Lähdetkö kanssamme talkoisiin? Seuraa uutiskirjettämme ja kanaviamme, niin tiedät ensimmäisten joukossa L3-makasiinin ja korkeakoulun tulevista tapahtumista!

Joulukuun 18. alkaen löydät meidät osoitteesta Eerikinkatu 36, 00180 Helsinki.

Tervetuloa käymään! 

Kuva: Helsingin kaupunginmuseo, Eerikinkatu 36
Sundström, Olof, valokuvaaja 1931

Lisää aiheesta

Tilaa uutiskirje

* indicates required
Valitse, mitkä uutiskirjeet haluat tilata

Millä tavoin voimme olla yhteydessä?

Voit perua liittymisesi milloin vain klikkaamalla linkkiä yhden sähköposteistamme alalaidassa. Lisätietoa yksityisyyskäytännöistämme löydät verkkosivuiltamme.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing.Learn more about Mailchimp's privacy practices.